Skip links

Boerderij- en discipelschapsproject Revive Israel

In de eerste Messiaanse mosjav van Israël is een Revive Israel community farm opgezet. Het is een combinatie van biologische landbouw, permacultuur en discipelschap. Tijdens een deel van de werkdag wordt tijd vrijgemaakt voor lofprijzing, gebed, het lezen van de Bijbel of om vragen te stellen.

Petach Tikvah vertegenwoordigd het werk van Revive Israel en draagt dit project een warm hart toe omdat dit een enorme kans is om het Koninkrijk van God in Israël te brengen en jongeren uit de Israëlische samenleving op een andere manier te bereiken. Israël écht zegenen kan namelijk niet zonder Jezus centraal te zetten. Israël heeft Jesjoea nodig, maar om als jongere in Jesjoea te geloven is in Israël niet gemakkelijk en heeft consequenties! Vaak sta je alleen, wordt je afgewezen en wordt er aan je getrokken vanuit de orthodoxie. Daarom is discipelschap een essentieel (en Bijbels) onderdeel.

Wij hebben een hart voor de jonge generatie in Israël en zien ernaar uit dat Gods Koninkrijk in Israël kan doorbreken. Wil je eens overwegen het werk van Revive Israel te ondersteunen? Dit is echt cruciaal en strategisch werk in Gods Koninkrijk. Vergeet niet bij je gift te vermelden ‘Project Revive Israël”