Skip links

Terugblik 2023 en vooruitblik 2024

We kijken terug op een geweldig jaar met onder andere studie-en ontmoetingsdagen, de One New Man conferentie, en de Israël Experience reis. Het raakt ons telkens weer om jongvolwassenen te zien die honger hebben naar Gods Woord en willen leren van Gods bijzondere herstelplan voor deze aarde. Ook mochten we afgelopen jaar bij verschillende gemeentes in Nederland delen.

Tegelijk is ons hart ook verdrietig als we denken aan de oorlog in Israël/Gaza, en de oorlog in Oekraïne en de joodse gemeenschappen daar. We werden afgelopen week geraakt door deze video van Sarah (we kennen haar goed). Het is een getuigenis van wat in Israël is uitgegaan door de begrafenis van een jonge Messiaanse gelovige die gevallen is in de oorlog. Sarah citeert 2 Korinthe 4:16-17 en het begint met “Daarom verliezen we de moed niet” en eindigt met “want de dingen die men ziet, zijn tijdelijk, maar de dingen die men niet ziet, zijn eeuwig”

Wat een hoop hebben wij! We zien uit naar wat nog komen gaat en uiteraard welkom bij Petach Tikvah! Wij wensen je een heel gezegend en gezond 2024 toe,

Karin & Eelco Schaap

Eelco & Karin Schaap