Skip links

Israel Experience Jongerenreis

Drijven in de Dode Zee, de grenzen opzoeken in de Golanhoogten en varen op het Meer van Galilea. Enkele dingen die mogelijk op de planning staan deze reis! We verkennen het land en eindigen met 3 dagen in Jeruzalem. Naast het bezichtigen van het land en het doen van leuke activiteiten, dagen we je uit om op zoek te gaan naar wat de Bijbel nou eigenlijk zegt over Israël en wat dat dan met jou te maken heeft. Ook hebben we veel contact met Messiaanse gelovigen en zal je ontdekken wat het betekent om in Israël in Jesjoea (Jezus) te geloven.
We hopen dat je tijdens deze reis zult groeien in je relatie met God en dat er nieuwe vriendschappen ontstaan met zowel je reisgenoten als de lokale bevolking!
Download Informatiebrochure Aanmelden

Details

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie over aanmelding contact op met info@petachtikvah.org of 0593-592097. De uiterste aanmelddatum is 15 november 2020

Getuigenissen

In het kort: de reis is zo ontzettend mooi en indrukwekkend dat ik dat niet allemaal in een klein stukje kan opschrijven. Het is als een bedevaart geweest en je ontmoet God in het beloofde land. Dat is in ieder geval wat ik zelf heb meegemaakt. Petach Tikvah is een geweldige organisatie. Karin en Eelco (de reisleiders) zijn twee geweldige personen die ook erg veel van de Bijbel en van Israël afweten.

The Israel Experience reis is zeker een aanrader!

Mels

Het leek haast een reis van 3 weken in de zomervakantie terwijl we 10 dagen in de winter weg waren, maar aan de andere kant was het ook zo om en zou ik enorm graag weer terug willen. Het was ontzettend goed georganiseerd en wat hebben we het gezellig gehad met de groep waar nieuwe vriendschappen uit zijn ontstaan!

Tirza