Skip links

Israel Experience Jongerenreis

Drijven in de Dode Zee, de grenzen opzoeken in de Golanhoogten en varen op het Meer van Galilea. Enkele dingen die mogelijk op de planning staan deze reis! We verkennen het land en eindigen met 3 dagen in Jeruzalem. Naast het bezichtigen van het land en het doen van leuke activiteiten, dagen we je uit om op zoek te gaan naar wat de Bijbel nou eigenlijk zegt over Israël en wat dat dan met jou te maken heeft. Ook hebben we veel contact met Messiaanse gelovigen en zal je ontdekken wat het betekent om in Israël in Jesjoea (Jezus) te geloven.
We hopen dat je tijdens deze reis zult groeien in je relatie met God en dat er nieuwe vriendschappen ontstaan met zowel je reisgenoten als de lokale bevolking!
Aanmelden Bekijk de flyer

Details

  • Van 15 februari t/m 25 februari 2024 (10 dagen)
  • Voor jongeren/jong volwassenen van 17 t/m ca. 35 jaar
  • De vroegboekprijs is (onder voorbehoud) € 1.575,- all-in, als je je vóór 15 oktober 2023 aanmeldt en € 500,- aanbetaalt
  • Na 1 oktober is de prijs (onder voorbehoud) € 1.675,- all-in.

ALL-IN: inclusief vliegticket, accommodaties, transport, de meeste excursies, ontbijt en diner. We maken geen winst en gaan dus voor de laagst mogelijke prijs! Onze jongerenreizen zijn uniek, omdat naast het land verkennen, het persoonlijk contact met jonge messiaanse gelovigen centraal staat. We rijden met eigen vervoer van de Golan in het Noorden tot in de woestijn in het Zuiden, van de Middellandse Zee tot aan de grens met Jordanië. De reis zal je geloof verdiepen en zicht geven op Gods plan met Israël!

Ben je geïnteresseerd? Neem dan voor meer informatie over aanmelding contact op met info@petachtikvah.org of 0593-592097. De uiterste aanmelddatum is 15 november 2023.

Getuigenissen

In het kort: de reis is zo ontzettend mooi en indrukwekkend dat ik dat niet allemaal in een klein stukje kan opschrijven. Het is als een bedevaart geweest en je ontmoet God in het beloofde land. Dat is in ieder geval wat ik zelf heb meegemaakt. Petach Tikvah is een geweldige organisatie. Karin en Eelco (de reisleiders) zijn twee geweldige personen die ook erg veel van de Bijbel en van Israël afweten.

The Israel Experience reis is zeker een aanrader!

Mels

Het leek haast een reis van 3 weken in de zomervakantie terwijl we 10 dagen in de winter weg waren, maar aan de andere kant was het ook zo om en zou ik enorm graag weer terug willen. Het was ontzettend goed georganiseerd en wat hebben we het gezellig gehad met de groep waar nieuwe vriendschappen uit zijn ontstaan!

Tirza