Skip links

Revive Israel Nederland

Revive Israel Nederland
Karin en Eelco zijn begin 2019 gevraagd om Revive Israel in Nederland te vertegenwoordigen.
Meer informatie over wat Revive Israel is kunt u hier vinden. In de foto hierboven ziet u het team van Revive Israel in Israël.
Bijzonder is hierbij dat er al sinds 2003 persoonlijke relaties zijn gegroeid tussen Eelco en Karin Schaap en enkele leiders bij Revive Israel. Het is een fundament voor verdere en intensievere samenwerking ten behoeve van Gods Koninkrijk, voor Israël en Gods gemeente in Nederland. Daarbij vergeten we de jongeren niet: voorjaar 2020 zal er samen met Revive Israel weer een nieuwe ‘One New Man’ jongerenconferentie georganiseerd worden.
Eind 2019 zijn Karin en Eelco naar Israël afgereisd om deel te nemen aan de Revive Israel conferentie, waar teams uit verschillende landen vertegenwoordigd was.
Hieronder een foto van de conferentie:

Als Petach Tikvah beseffen we dat we dat deze visie veel groter is dan onszelf. We bidden daarom dat God strategische relaties met (jonge?) leiders geeft die een bondgenootschap van geloof kunnen vormen om samen in Nederland deze taak op te pakken. Wil je mee bidden? En als je je aangesproken voelt, niet aarzelen, maar neem contact met ons op.