Skip links

Revive Israel

Wat is Revive Israel?
Revive Israel (https://www.reviveisrael.org/ ) is een apostolische/profetische bediening met visie voor opwekking en wil de weg effenen voor het herstel van het Koninkrijk van Jesjoea op aarde (Hand. 1:5-8). Asher en Betty Intrater zijn de leiders. Revive Israel wordt door God bijzonder gebruikt  in Israël. Maar ook de wereldwijde Gemeente wordt gezegend. Wat doen ze zoal?

 • In Israël:
  • Actief trainen en toerusten van volgende generatie leiders in het Lichaam van de Messias.
  • Vertegenwoordigen, verbinden en aanmoedigen van relaties en samenwerking tussen gemeenten. Er is apostolisch toezicht op 3 gemeenten: Ahavat Yeshua (Liefde van Jezus), Tiferet Yeshua (Glorie van Jezus) en Beit HaYeshu’a (Huis van redding).
  • Relaties opbouwen/samenwerken met Arabische christenen. Arabische christenen spelen een belangrijke rol in de verzoening van Abrahams familie
  • Onder andere door gebruik van social media en Yeshua Chai TV (Jezus leeft). Dit is een 24-uurs internet tv-kanaal die Israëliërs in hun moedertaal bereikt.
 • Internationaal –een zegen zijn voor Gods Gemeente wereldwijd (Jesaja 2:3b):
  • Media: het wereldwijd uitzenden van onderwijs (“uit Sion zal de wet zal uitgaan..” ) om het wereldwijde Lichaam van gelovigen voor te bereiden om samen met Israël te staan in de eindtijd.

Kort verband zending. Uitzenden van teamleden naar de volken en het aangaan van relaties

Revive Israël Nederland
Karin en Eelco zijn een jaar geleden gevraagd om Revive Israel in Nederland te vertegenwoordigen. Bijzonder is hierbij dat er al sinds 2003 persoonlijke relaties zijn gegroeid tussen Eelco en Karin Schaap en enkele leiders bij Revive Israel. Het is een fundament voor verdere en intensievere samenwerking ten behoeve van Gods Koninkrijk, voor Israël en Gods gemeente in Nederland. Daarbij vergeten we de jongeren niet: voorjaar 2020 zal er samen met Revive Israel weer een nieuwe ‘One New Man’ jongerenconferentie georganiseerd worden.
Als Petach Tikvah beseffen we dat we dat deze visie veel groter is dan onszelf. We bidden daarom dat God strategische relaties met (jonge?) leiders geeft die een bondgenootschap van geloof kunnen vormen om samen in Nederland deze taak op te pakken. Wil je mee bidden? En als je je aangesproken voelt, niet aarzelen, maar contact met ons opnemen?